El Patufet del 0-3

En aquesta pestanya, si aneu baixant, podeu trobar el camí que està fent el Patufet per arribar a sortir amb tota la colla del 0-3 la propera Festa de Sta.Eulàlia (dissabte 16 de febrer) i tornar a dir junt amb els infants, les famílies i les mestres que EL 0-3 HI ÉS!

FEBRER 2013. S’ajunta la colla del Patufet del 0-3!

Després de tants dies de feina a les diferents escoles bressol, els diferents components de la colla ja estan acabats i només ens queda acabar d’organitzar els últims detalls per a sortir tots junts el proper dissabte, Sta. Eulàlia ja està aquí!!!!

IMG-20130118-WA0001 Paperina .. DRAC CAN ..???????????????????????????????

Des del dissabte 9 de febrer fins al divendres 15 el Patufet i el Bou estan exposats al Pati Manning, ben a prop dels altres gegants de Bressol i amb la resta de components del cercavila.

DSC09421 ???????????????????????????????

GENER 2013. EL Patufet arriba a les bressol municipals!

DSCF1510[1]DSCF1508[1]El nostre Patufet ha marxat del taller de l’Esperança i l’Agustí per anar a una de les nostres escoles on ja li estan cosint el seu vestit i a més s’ha trobat que a d’altres bressol s’estan construint més companys de colla, com la col, el bou…

IMG-20130118-WA0001IMG-20130110-WA0000

DSCF1506[1]

DESEMBRE 2012. El Patufet avança… i trenca motllos!

DSCF1381         DSCF1407         DSCF1412 DSCF1413 proces capgros 036telnokiag 420proces capgros 066
proces capgros 081

NOVEMBRE 2012. Comença l’aventura del Patufet del 0-3

Arrel de la bona acollida de la Mercè Reivindicativa, i gràcies al diàleg amb els geganters de Barcelona estem creant la Colla del 0-3 per a les properes festes de Santa Eulàlia 2013!

Per una banda les escoles i espais familiars implicats, tant famílies com mestres, estan creant quelcom per la colla: cap grossos, disfresses, banda de música…

I al mateix temps tots junts fem “El Patufet del 0-3”, una cap gros alt, que encapçalarà la nostra colla.

Per a la construcció del Patufet, comptem amb la col·laboració de l’escultora-gegantera, l’Esperança Casas, i les mans ajudants de mestres i famílies que ens estem organitzant per anar al seu taller.

En aquesta pestanya anirem introduïnt tant la seva evolució com la de tots els elements que es vagin creant a les escoles i els espais familiars, volem compartir el camí de construcció de la colla del 0-3.

Cap al gener farem una trobada un dissabte per acabar de vestir-lo tots junts i alhora tallers per a infants i grans per a fer els materials que faltin pel cercavila.

Si us voleu incorporar a la colla, tenim un munt d’idees suggerències: temes com el dineret, la cistella, etc… ah! i també haurem de fer la roba del Patufet en coordinació amb l’Esperança, per les mides, si algú vol lluir les seves capacitats de costura? Està clar que si ja teniu un cap gros o d’altres elements també són benvinguts! Contacteu amb ampesbressolbcn@gmail.com per tal de coordinar-nos.

També necessitem gent que participi de la comissió d’accions que organitza tot aixó, si n’esteu interessats escribiu-nos al mail bressolrebelat@gmail.com, animeu-vos, de nou, totes juntes, famílies i educadores podem tornar a dir ben fort a Barcelona que

EL 0-3 HI ÉS!

2 pensaments sobre “El Patufet del 0-3

  1. imparables!!! per ara, es fan l’orni. Els cal una sacsejada més potent! Potser convertir el PATUFET en el nostre cavall de Troya?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s