RESUM DE LA TROBADA AMB EL REGIDOR

Resum de la trobada d’ahir 27 d’octubre amb el regidor d’educació Raimundo Viejo i la Cap de Gabinet, Montserrat Moliner.
Hem assistit 11 persones, 4 famílies i 8 educadores i educadors d’escola bressol, entre ells delegats sindicals, i una delegada de CGT a l’Ajuntament (per primer cop hi són presents).
Hem manifestat l’objectiu de la nostra petició de trobada centrat en el suport educatiu i la disminució urgent de les ràtios.
 
Després hem fet una breu descripció de la situació actual, en la que també han aparegut aspectes com la dificultat de revisar bonificacions en situacions sobrevingudes, què passa amb les quotes d’escolaritat i alimentació (cobrament del mes de juliol per avançat i flexibilitat en quota i servei usat), jubilacions d’educadores i renovació de la plantilla amb oferta pública, recol·locació dels educadors en altres llocs dins del mateix IMEB, etc…
Concretant:
Tema suport: Està aprovada la mitja hora de suport per al curs 2016-2017 en els pressupostos. Aquest retorn però, està supeditat a que el procés jurídic pendent respecte el concurs de suport educatiu de fa un curs es resolgui. I això també impedeix augmentar la bossa d’hores de cara el gener de 2016.
Ràtios: Estan elaborant un informe sobre la situació de la infància a la ciutat de Barcelona, més enllà dels infants que van a la bressol, per també saber en quines zones fan falta més places. Seria una revisió del mapa escolar. Ens han comentat que, evidentment, hi ha molta resistència per part de l’oposició a rebaixar les ràtios.
Per la nostra part, hem manifestat que la nostra prioritat urgent és disminuir ràtios i augmentar suport educatiu , perquè la situació és insostenible més temps.  Que volem assegurar unes condicions mínimes de qualitat en el que ja existeix, i poc a poc, amb criteri, amb un nou mapa escolar, i amb noves modalitats de serveis per a la petita infància, crear més oferta amb criteris de qualitat reals.
Davant qualsevol altre informació, us anirem informant.
El 0-3 hi és!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s