RECUPEREM LES BRESSOL!

Fa uns dies que es va anunciar l’aturada de l’externalització de les escoles Mercat del Guinardó i Escorial (l’escola bressol que també atendrà infants amb NEE amb equips especialitzats). Aquest fet ha propiciat que s’hagi obert un procés extraordinari de trasllats per a que les persones interessades s’hi puguin incorporar.

Un fet que demostra un cop més, que el govern anterior no tenia cap voluntat de servei públic.

No podíem marxar de vacances sense celebrar aquesta victòria. Ens agradaria poder celebrar-ho tots plegats, perquè tots plegats hem anat defensant les escoles aquests darrers anys, i hem mantingut la lluita fins a reclamar compromisos i accions concretes. El temps i les vacances impediran que ens puguem trobar a la plaça, al carrer, a brindar per aquest triomf! però des d’aquí ens hem de dir: FELICITATS!

Estem contents i satisfets d’aquesta petita gran victòria, però recordem al nou govern municipal que les ràtios, i la recuperació de les hores dels educadors de migdia és una de les altres prioritats a assolir de cara el proper curs. I per a això continuarem treballant

I sobretot, que continuarem defensant el nostre Compromís amb i per a la petita infància per tal que ben aviat sigui el model de Barcelona, o fins i tot, de la resta del País.

Enhorabona i bones vacances!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s