INFORMACIÓ INTERINES- ACORDS ASSEMBLEA 28 D’abril

Algunes de vosaltres vareu rebre un correu el passat 11 d’abril informant-vos sobre la necessitat de tornar a passar una prova per estar a les llistes de l’IMEB si feia més de 18 mesos que no us havien trucat. Altres, fa un temps que ja ho sabien, i altres ni tan sols ens havíem assabentat.

A les escoles bressols ens va arribar la informació a través de “Informacions Bressol UGT” amb data 22 d’abril  que  era un resum  de la reunió del Consell Rector de l’Imeb del dia   3 d’abril.

Des d’aquí, volem fer evident que situacions com aquesta no s’han de donar. La responsabilitat dels sindicats és informar d’aquestes situacions als treballadores i treballadores abans que sigui massa tard.

 Què passa amb les llistes IMEB?

-Les persones que fa 18 mesos que no treballen hauran de tornar a passar una prova per estar a les llistes. Aquesta prova es farà al juny.

– Hi ha unes 200 persones afectades per aquesta “normativa”.

– Paral·lelament s’han ampliat les places de la llista. Això no s’entén.

A l’assemblea d’ahir 28 d’abril de 2014 es va tractar el tema de la borsa d’interines i substitutes.La mesa sindical va informar que fa dos anys es va signar un acord a nivell de tot l’Ajuntament sobre uns nous criteris en les llistes d’interinatges. (Això ja genera cert malestar entre els assistents).Sembla però, que aquest criteri de fer una nova prova només s’aplica a les educadores de bressol.(per què?)

Informen també que fa dues setmanes es van assabentar que s’exigiria tornar a passar una prova per estar a les llistes. Això genera més malestar perquè des del mes de març que la gent ho anava sabent i no s’entén que la mesa sindical hagi trigat tant en informar i convocar assemblea.

S’evidencia aquest fet amb una publicació al grup de facebook d’interines o substituts on ja es diu que s’haurà de tornar a passar la prova.

També es manifesta la desconfiança que genera que obliguin a passar la prova a persones que ja l’han fet, i convoquin noves places a la llista. Es demana a la mesa sindical que no sigui ingènua davant aquest fet, que els rumors d’externalització comencen a prendre força i que estem alerta amb aquesta mesura de les llistes.

Es prenen els següents acords:

– Es farà una consulta legal sobre aquest nou criteri. El representant de CCOO i dues interines faran la consulta.

– Una trobada amb RRHH de l’IMEB.

L’acord és que en el termini màxim de dues setmanes això ha d’ haver-se pogut consultar. Un cop fetes les dues trobades es convocarà assemblea urgent.

DES DE BRESSOL INDIGNADES  SEGUIREM TREBALLANT PER LA INFORMACIÓ I LA TRANSPARÈNCIA DE LES INSTITUCIONS,  TINGUIN EL CARACTER QUE TINGUIN.

 

RECORDEU:

AVUI, ACAMPADA INTERINA, A LES 19:00 A LA PLAÇA SANT JAUME.

 

1er de MAIG, MANIFESTACIÓ

 

“CONTRA LA POBRESA LABORAL I SOCIAL: MÉS OCUPACIÓ, MÉS CONVENIS,MÉS SALARIS”

“UNIM LES LLUITES, LA DIGNITAT SEGUEIX AL CARRER”

“RESISTIR NO ÉS SUFICIENT, CONSTRUÏM L’AUTOGESTIÓ”

 

ELS TREBALLADORS/ES DE L’ESCOLA BRESSOL CONTINUAREM DEFENSANT A LA CULTURA DE LA PETITA INFÀNCIA!!!!!!!!!!!!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s