QUÈ PASSA AMB LES LLISTES IMEB?

A la pàgina de l’Institut Municipal d’Educació s’ha fet pública la possible ampliació de la borsa de treball d’educadores d’escola bressol.

Des del mes de març els rumors sobre aquesta ampliació però també d’una depuració de les llistes han estat constants. Ara, per fi, i com sempre abans de vacances, les educadores en situació d’interinatge i substitucions ens assebentem d’aquesta ampliació i d’un procés que no acabem d’entendre.

Paral·lelament a aquesta ampliació de la borsa, es farà una reordenació de la llista amb l’aplicació d’una normativa complexa: el personal que no hagi prestat serveis efectius en un període de 18 mesos serà donat de baixa de la borsa. Per continuar estant a les llistes s’ha d’haver treballat com a mínim 1 dia abans del dia 15 de juliol, però com s’entén això si el procés es tanca el 30 d’abril?

Això és un fet contradictori en si mateix. Com es pot ampliar la llista i demanar tornar a passar la prova a persones que ja hi són?

Aquesta modalitat de reordenació obligarà a les persones que ja estan en la llista però que encara no han treballat cap dia, a haver-se de presentar un altre cop a la prova d’accés per tornar a entrar en la llista.

Quin sentit té això?

S’ha engegat una recollida de signatures per sol·licitar a l’IMEB que les persones que ja estan a la llista però que encara no han treballat continuin formant part de la borsa:  Petició

Al facebook hi ha un grup que es diu ‘Afectats llistes IMEB 2011′  en el que podeu trobar més informació.

Estem concretant data d’assemblea per poder tractar aquest i d’altres aspectes pendents. Us informarem aviat.

Anuncis

4 pensaments sobre “QUÈ PASSA AMB LES LLISTES IMEB?

  1. Hola. A l’enllaç que publiqueu no surt cap ampliació de llistes. Només surt el llistat de substitucions per al curs present, i les bases de la convocatòria, però aquestes bases es veu a la pàgina 7 que estan datades de l’any 2006. No surt cap convocatòria nova…

  2. Hola!!
    Vull aclara que el grup del facebook es diu ‘Afectats llistes IMEB 2011’, per si algu més esta afectat i vol unir-se.
    Signeu la petició si us plau!! Y difundiu als vostres coneguts! Contra més signatures, millor!
    Moltisímes graciès a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s