L’INICI DE CURS SEGONS ARDANUY

L’inici de curs ens torna a portar novetats a través dels mitjans de comunicació, i no a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona que hauria d’informar mestres, educadores i famílies de qualsevol qüestió que les afecti.

Enllaç a la notícia

 El regidor Gerard Ardanuy parla de:

– la incorporació d’estudiants de Formació Professional. Confiem que entengui que aquesta gent ve a formar-se.

L’augment d’educadores per al grup de mitjans durant el primer trimestre. Només el primer trimestre? Li està posant una data límit als infants perquè aprenguin a menjar sols?I la resta d’infants de l’escola no tenen dret a tenir més educadores? Només ho valora perquè aprenguin a menjar? I per acompanyar-los a relacionar-se, jugar, dormir, poder ser atesos en els moments de consol, etc… no cal?

El finançament de quotes a aquelles famílies que durant el curs escolar tinguin dificultats econòmiques. Com es concreta això?

L’obertura de tres escoles bressol més. Que gràcies a l’acord arribat al Pla d’actuació Municipal  (PAM) amb l’abstenció del PSC i el suport d’ERC, seran tres escoles privatitzades.

D’una partida pressupostària per a les escoles bressol privades que el Consell Rector de l’IMEB ha fet públic,però que no serà utilitzada aquest primer any.L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, entitat pública, destinarà diners a l’escola privada?

Anuncis

Un pensament sobre “L’INICI DE CURS SEGONS ARDANUY

 1. Per qué ens diuen que aproven una partida per subvencionar a la privada i després ens diuen que aquest curs no la farant servir? Ens poden contestar? Quin joc es aquest?

  Als centres no ens han informat de res de l’increment d’ajuda a 1-2.
  Totalment d’acord que el seu pensement educatiu es simple i arcaic! Quí diu que a 1-2 els infants aprenen a menjar? I que això sigui la necessitat més important i per tant s’ha de reforçar!!

  Cada curs hem tingut estiudiants en pràctiques i sabem que no són mà d’obre barata! Senyors de Convergència i Unió venen a aprendre.
  ATENCIÖ AMB LES PRÀCTIQUES DE FP DUAL!!
  A vegades el pan para hoy es HAMBRE para mañana.

  Bona diada jo vaig a encerclar la Caixa amb la samerreta de bressol, el mocador i la bossa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s