Retallades des de la butxaca plena

Mentre les agressions a les escoles bressols municipals de Barcelona continuen (segueixen pujant les quotes a les famílies, continuem amb unes condicions injustes a les escoles, els sous dels treballadors han estat retallats altra vegada…), el diari El Pais publica avui els sous dels responsables de que les condicions de qualitat de les escoles bressol hagin disminuït dràsticament. Enllaç a El País 

Xavier Trias: cobra per ser alcalde 143.708€ anuals dels quals 32.604€ són en concepte de dietes com a president de la Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB) i de la seva Junta de Govern i membre del Consorci de la Zona Franca.
Gerard Ardanuy: cobra per ser regidor d’Educació 102.296€ anuals dels quals 21.987€ son en concepte de dietes per la Diputació, el Consell Escolar de Catalunya i per Pompeu Fabra.
Maite Fandos: Antiga directora d’escola bressol, com a quarta tinent d’alcalde  percep 114.915€ anuals dels quals 21.758€ son en concepte de dietes pel Consell Comarcal del Barcelonès i la Marina de Badalona

Continuem dient NO a les retallades que aquests senyors estan fent a les escoles bressol de Barcelona. Els sacrificis no els han de fer els infants i les famílies de la ciutat. En tot cas, que els facin ells.

Moltes famílies tenen moltes dificultats per arribar a final de mes, i no poden mantenir la plaça; l’Ajuntament està retallant els sous als educadors col·locant-los també en situacions personals complicades, i mentrestant hem de veure com  els polítics segueixin cobrant diners de totes bandes, sense aplicar-se cap retallada i ajustar-se el cinturó com la resta de ciutadans.

No són Déus són persones, que no se’ns oblidi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s