PER NADAL…tota estrena val!

Ja s’apropa Nadal. El curs passat la nostra Carta als Reis es deuria perdre, perquè el regidor Gerard Ardanuy, el gerent Manel Medeiros i l’alcalde de les persones, Xavier Trias, han seguit endavant amb la seva idea de destruir les Escoles Bressol Municipals de Barcelona, i per tant, han malmès les condicions per poder oferir la qualitat educativa a la que els infants hi tenen DRET.

A les 3 mesures organitzatives cal afegir la dificultat de moltes i moltes famílies per poder seguir mantenint una plaça PÚBLICA, i l’atreviment de l’Ajuntament en invertir els diners que té (ja que no fan més que anunciar la seva solvència) en el canvi d’uniformes de la Guàrdia Urbana i un nou Passeig de Gràcia, mentre anuncia la privatització de sis escoles més, i retalla professionals.

Aquest any tornem a enviar la Carta als Reis Mags, i us anunciem una ESTRENA NADALENCA en exclusiva. Esteu atentes i atents!!

DIMECRES 5 DE DESEMBRE

14:30 DEL MIGDIA

3 pensaments sobre “PER NADAL…tota estrena val!

  1. FELICITATS!!! a l’Equip que ha fet possible el vídeo nadalenc de les Escoles Bressol Indignades . Sou uns cracks!!! Des d’aquí aprofito per denunciar públicament que el Sr Regidor de L’IMEB marginen a algunes persones que amb el dret de la llibertat d’expressió deixen comentaris en aquest blog i que també signen en conta del tancament de l’Escola Bresssol Trinitat Nova , Donçs resulta ser que el sr Regidor i el seu equip controlen tot allò que la gent escriu en aquest blog i llavors truquen o envien correus electrònics a algunes persones demanant explicacions del xq del seus comentaris i també del xq de la seves signatures en contra del tancament de l’Escola Bressol. Trinitat Nova Tot plegat em sembla absolument lamentable i patètic!!! les actuacions del regidor i la seva gent de L’Imeb PER DIGNITAT!!!! haurien de dimitir el regidor i tot el seu equip ¿oi que sí companys i companyes de la plataforma de les Escoles Bressol Indignades?

  2. Clarament, estàn reproduïnt el que el govern (tant central com autonòmic) està fent: instaurar la CULTURA DE LA POR per a tenir-nos tancadets a casa i no pas pel carrer denunciant el què estan fent. És una censura en tota regla, propi d’un govern feixista.

    És vergonyós el que comentes Wendoline. Utilitzar la llibertat d’expressió, els comentaris que fem al bloc, les denúncies públiques… per a perseguir i “castigar” a qui s’expressa travessa, al meu entendre, una línia vermella que no poden traspassar. Que facin les coses ben fetes i llavors ens tindran al seu costat. Que segueixin retallant i desmuntant un model d’escola bressol que la societat ha construït amb tant d’esforç, i llavors ens hi tindran en contra.

    Però aixó ens demostra que aquest és el camí que hem de seguir.

    Cal que surtin a la llum aquestes coses, per tant, crec que és important fer públics els noms i cognoms de qui fa aquestes agressions així com les converses que es tenen i les amenaces que es produeixen. Que tothom sàpiga a que es dediquen.

    No hi ha res pitjor que un país desinformat. D’aquí ve també la manipulació informativa dels mitjans de comunicació públics. Per sort, el poble té les eines per donar la volta a la situació. Internet i les xarxes socials, que no controlen, són els nostres instruments: utilitzem-los!

    #CONTRAPODER: CONNECTADES A LA XARXA, COORDINADES A LES PLACES

    Ànims a tots aquells i aquelles que estan patint aquestes agressions. Estem al vostra costat.

    • Hola Ivan ,

      Moltes gràcies!!!!! pel teu comentari, DISSORTADAMENT!!!!!! i per por a represàlies, he escrit el meu missatge amb un nom irreal,. xq he patit molt greument les marginacions dels qui governen tant a L’MEB com en el Departament d’Ensenyament i és per això que fa dos cursos seguits que NO treballo!!!!! en cap escola, malgrat que compleixo i reuneixo tots els requisits i tinc un munt de cursos de formació permanent realitzats en els CRP o a
      L’ Associació de Mestres Rosa Sensat. Sincerament és molt LAMENTABLE!! tot el que he patit fins ara. Si vols escriu-me en aquest correu alternatiu que tinc : forevermagic84@gmail.com

      Atentament, i gràcies pels teus ànims!!!!!!!

Deixa un comentari