CAIXA DE RESISTÈNCIA EN MARXA

En les darreres assemblees i com una manera de solventar els esforços econòmics dels tres dies de vaga convocada pel Col·lectiu el 8, 9 i 10 de maig,  es va acordar fer ús d’una caixa de resistència.  Sabem que  la majoria d’escoles que van fer vaga s’han organitzat internament amb l’objectiu que cap membre de l’equip no es quedés sense cobrar els tres dies, sinó només dos. És per això que des del col·lectiu es pretén que aquelles persones que van fer els tres dies de vaga i no han tingut la possibilitat de cobrar un dels tres dies  puguin fer-ho a través de la caixa de resistència.

Els diners que es disposen per a dur a terme aquesta acció són els recollits de la venta de samarretes, de la cessió dels beneficis per part de les AMPE’s de la festa al Parc de la Ciutadella i de la venta de xapes. A més a més, hi ha persones que volen fer un donatiu amb aquesta finalitat.

Es proposa que les persones que es troben en situació de rebre aquests diners de la caixa de resistència ho comuniquin a bressolrebelat@gmail.com i us posarem en contacte amb les persones que ho porten.

En aquest correu si us plau especifiqueu el vostre nom i l’escola. Quan disposem de tota la informació es notificarà quants diners es retornaran i el dia de cobrament. Els diners restants quedaran guardats per a poder utilitzar-los en futures accions o caixes de resistència.

Deixa un comentari