L’AJUNTAMENT CONTESTA LES AL·LEGACIONS AL PLEC DE CONDICIONS

El regidor d’Educació, Gerard Ardanuy, i el gerent Manel Medeiros estan fent arribar la seva resposta (via carta certificada) a les persones que van presentar al·legacions al Plec de Condicions per les escoles bressol Jaen, Caspolino i Patufet de Navas.

Un altre cop, regidor i gerent obvien les demandes dels professionals i famílies i manifesten la seva voluntat de continuar amb el projecte d’externalització (privatització) de les tres escoles, així com de l’aplicació de la resta de mesures que suposaran el canvi de model d’escola bressol pública, a la ciutat de Barcelona.

El  nou govern municipal està demostrant cap on van enfocades les seves prioritats, i ara mateix, l’educació de qualitat està en perill. Els diners van destinats a l’empresa privada, a premis i tornejos, i a invertir en circuits de Fòrmula 1, mentre més d’un 64% de la població manifesta al #pambcn que l’Ajuntament inverteixi en educació. Veurem quin és l’abast real, d’aquest “procés participatiu”.

Li recordem al senyor regidor que és cert que hi ha un Decret que regula el número d’infants màxim en un grup, i el mínim de professionals en un centre. Per tant, si la voluntat de l’Ajuntament de Barcelona, ciutat educadora, fos apostar per l’educació de qualitat, apostaria per intentar estar per sobre d’aquest Decret, millorant les condicions.

En aquest sentit la Xarxa d’Atenció a la Infància de la Comissió Europea fa unes recomanacions i estableix uns indicadors de qualitat per als països membres. Els complim?

Els mestres, les educadores, les famílies i la resta de professionals que treballen amb i per la petita infància, continuem rebutjant aquestes mesures, i tornem a demanar la seva retirada.

 

 

Anuncis

4 pensaments sobre “L’AJUNTAMENT CONTESTA LES AL·LEGACIONS AL PLEC DE CONDICIONS

 1. Continuo demanant la dimissió d’aquest regidor que tenim i del seu amic Medeiros.

  No podem permetre que l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona estigui representat per una persona que té una actitud prepotent, i que és capaç de deixar plantat un Consell Escolar Municipal, per por a ser escridassat.
  Perdoni! però va amb el seu càrrec i les conseqüències de les decissions que es prenen s’han d’assumir.

  Avui al Ple de l’Eixample, un altre cop, vergonyós!

  I com no, un altre cop, la Urbana (amb ordres del regidor) que no ens deixava passar. Senyor regidor, els agents de la Guàrdia Urbana tenen altres coses més importants a fer que lidiar amb mestres. I no calen 7 furgones a la porta. Com molt bé li ha dit un veí: “vostè és regidor, no el Cèsar de l’Astèrix i Obèlix”.

 2. Vergonyós el que va passar ahir al Ple de l’Eixample!!!
  Què farà el dia que se li presenti algú amb la cara tapada?? Perque si per sortir davant de mestres, pares, mares, famílies, gent del carrer … necessita 7 furgons policials i policia secreta, no em puc imaginar el que serà!!!
  Com ha anat demostrant al llarg d’aquest temps, és una persona incapaç de sentar-se, parlar i negociar, sino és amb la policia davant.
  Quines males nits a de passar…

 3. És el que pretenen aquests que governen ara. La política de la por, de l’amenaça, de l’acolloniment… però la societat està demostrant, una vegada i una altra que no ens en fan, que l’hem perduda i que, si segueix el ritme de les politiques socials que porten, cada vegada tindran més gent al carrer sense por. Perquè qui no pot perdre res, de què ha de tenir por?

  7 furgones ahir en un ple pacífic. SOM MESTRES, EDUQUEM I ESTEM ALTAMENT CAPACITATS PER FER ÚS DEL DIÀLEG I NO PAS DE LA VIOLÈNCIA.

  Sempre escortats per la Guàrdia Urbana i els Mossos, sempre intentant intimidar amb la quantitat d’antiavalots i amb lleis cada vegada més franquistes. Repressió d’idees i pensaments. Repressió d’actes i reunions. Repressió als mitjans de comunicació socials…

  Que vagin “carregant l’ambient”…

  QUI SEMBRA MISÈRIA RECULL LA RÀBIA.

 4. Si aquest Ajuntament democràtic del PAMBCN ha decidit tirar pel dret sense comptar amb els professionals, malgrat els 9 mesos de lluita, haurem de fer alguna cosa.
  Ni els 40 anys d’història de les escoles bressol, ni el compromís dels mestres que han anat construint aquesta història, ni els milers de famílies i infants que han passat per aquest model reconegut, ni els infants i famílies que encara han de venir, es mereixen que aquest alcalde de les persones es cregui amb l’autoritat de passar per sobre de tots nosaltres, només perquè hagi sortit escollit.

  La desestimació de les alegacions al Plec de Condicions i els arguments que dóna el sr. Ardanuy i el gerent Medeiros´continuen en la línea de la prepotència, el menyspreu i la falta de respecte cap a les persones que volem exercir el dret democràtic de participar. Menyspreant els professionals d’aquesta manera Barcelona no pot ser Ciutat Educadora.

  VERGONYÓS AJUNTAMENT, VERGONYOSA POLÍTICA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s