ASSEMBLEA DIJOUS 12 D’ABRIL

La propera Assemblea del Col·lectiu serà demà a les 18:00 de la tarda al Casinet d’Hostafranchs (carrer Rector Triador 53).

El comitè de vaga ha preparat una proposta que es portarà demà a l’assemblea, per tant és important i necessària l’assistència i participació de tothom.

 

Anuncis

3 pensaments sobre “ASSEMBLEA DIJOUS 12 D’ABRIL

 1. Ara és l’hora de decidir. Demà totes a l’assemblea per acordar aquest punt tan important en el moviment del Col·lectiu.

  Cal “apretar” a aquesta gent indecent que es creu que mou els fils de les nostres estimades Escoles Bressol. I les Escoles Bressol són dels ciutadans, de les famílies, dels infants, dels mestres… i aixó no ho volem.

  PERQUÈ ELS NOSTRES SOMNIS SÓN ELS SEUS MALSONS

  NO AL CANVI DE MODEL DE LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

 2. uff Ara mateix em sento desinflada com un globus al que acabes de punxar, se que no es aixi com m’haurià de sentir pero es així com es reflexa en mi el desanim d’aquell qui creu amb
  vehemencia en una lluita per la qual s’implica i veu que la gent del seu voltant no segueix el seu mateix ritme i no arriba el moment que ell/a considera important.
  Se que seguirem treballant, se que a pesar de les distancies que aquest petit entrebanc ha suposat entre nosaltres no ens deixarem vencer, perque som llestos, perque som sabis i que com a tals se que apendrem dels nostres errors.
  Crec humilment que ens hem equivocat, que vem plantejar malament el comité de vaga, ara amb la distancia i despres de l’experiencia viscuda i la reflexió d’un llarg cami en tren desde l’assamblea a casa he arribat a la conclusió que no hauria d’haver sigut un comité tan ampli, que potser hagués sigut més eficaz un comité amb un representant per districte que recollis totes les propostes de les escoles y les exposes en el comité, crec que hauriem d’haver tingut una pissarra o un suport visual per poder apuntar totes les propostes i que la gent les pogués veure i no haver d’estar preguntant que era cada una 10 vegades, crec que s’hauria d’haver seguit un proces d’eliminació per votacions a favor o en contra de totes les propostes efectuades, amb una persona encarregada de comptar els vots i apuntar-los a la pissarra, crec que si no haguessim sigut tantes persones la votació hagués sigut menys embolicada i la gent hagués pogut esperar fins al final i no desesperar-se i marxar abans de les ultimes votacions.
  Per això crec fermament que ens hem de donar una altra oportunitat que hem de seguir treballant aquesta via, que potser encara no es prou madura, que potser no tothom enten que aixo es una forma més de lluita, que no descarta ni molt menys la resta de propostes que hi ha que son moltes i molt bones, i que no es necesari deixar-la de costat.
  Jo, personalment, proposo tornar a plantejar una reunió del comité de vaga, seguint uns criteris com els que acabo de plantejar o com el que algú vulgui plantejar i que ens permetin treballar amb totes les propostes de vaga que hi ha i poder definir un tipus de vaga que ens pertanyi només a nosaltres que sigui el reflexe de les diferents visions d’una mateixa realitat.
  Se que tots els que voliem seguir la lluita per aquest camí ara mateix ens hem replantejat el nostre paper en aquest col·lectiu, però jo desde el meu petit granet de sorra us vull donar les gracies a tots tant els que participeu activament com els que no ho feu, perque malgrat tot seguim lluitant i aixo per a mi ja es un gran triomf.
  Penso que es important la catarsis que avui ha sorgit a l’assamblea com a estudiant de psicologia us puc afirmar que aixo es una de les fases més estudiades de la psicologia de grups
  es important desfogarse, es important fer fora la rabia, la frustració, pero sempre de forma constructiva com tant bé sabem fer nosaltres, sempre de forma positiva per ajudar a avançar el grup, només aixi sent completament sincers i dient el que pensem sabent que la resta de persones del grup ho pendran com una opinió sencillament com el que es una opinió sense pendre les coses de manera personal podrem avançar i seguir madurant com a col·lectiu.
  I despres de la meva propia catarsis jeje, QUE US SEMBLA SI APRENEM DE L’EXPERIENCIA I TORNEM A CONVOCAR EL COMITÉ DE VAGA AMB ELS REPRESENTANTS DE CADA DISTRICTE E INTENTEM FORMULAR UNA PROPOSTA DE VAGA DIFERENT I VEIEM QUE PASA?
  A pesar de tot, jo seguiré lluitant, no sóc de mena conformista i com diuen les meves companyes jo moriré amb les botes posades!!
  Gracies per existir sou un petit punt de llum en una realitat molt fosca.

 3. Gràcies a tu Roser per la teva reflexió en aquest espai del blog.
  La realitat fosca és la principal causa de tot el que ens està passant! Hi crec que es per això que ens costa trobar el cami en comú. Jo també hem sento desinflada, i trista. La sort que tinc es que he aprés a partir de la meva própia experiéncia que de les crisis surten sempre coses noves que et fan continuar endavant. Tot i que ho pases malament quan i ets.
  Tenim molt a refer ja que les estructures i organitzacions que tenim no ens serveixen. Els sindicats actuals s’han de refer ja que no poden complir amb el seu paper. I no em refereixo a les persones si no a les institucions i les seves maneres de fer.
  El comité de vaga tot i que havien persones amb experiència sindical i amb experiència de vagues i de lluites no es va poguer trobar un camí que pogués ser satisfactori a les diferents sensibilitats del colectiu . Crec que és per que estem davant d’una realitat que ens be de nou. i no sabem per on agafar-la.
  Ja no tenim pràctica de vagues i de lluites , hem de començar de nou i hem de tornar a crear organitzacions que ens han d’ajudar per fer front a les agressions que els diferents colectius estem patínt i patirem. Ens haviem confiat massa! La nostra democràcia està en crisis.
  Tot i així el nostra colectiu con te sabia nova molt valuosa per una banda i gent vella amb experiencia per un altre,ha plantejant noves maneres de funcionar que ha fet trontollar maneres de fer caduques, i això és un valor.Em refereixo a tornar a recuperar l’assamblea com a lloc de intercanvi de idees d’opinó i de debat i de intentar ha arribar a acords. I aquestes maneres finalment les hem acceptat tothom.També les comissions en estat molt participaives i horitzontals
  Crec que ha arribat el momento de fer una acció de més força i que participi qui ho cregui convenient. Ja ni ha prou de volguer la unitat per la unitat. Quan la unitat total es un fré no es unitat real. Ja ens tornarem a trovar TOTES quan les circunstàncies ho permetin.
  Qui necessiti fer una acció de força per DIGNITAT de 30 anys de lluita i d’esforç l’hem de fer.
  Ja em vaig posicionar a l’Asamblea les minories a vegades serveixin per desbloquejar situacions per demostrar que es poden fer coses i no s’enfonça el mon.
  Si no hagués estat per minories les resistències de totes les lluites no s’haguessin pogut convertir en un clam majoritari.
  Ja estic cansada de sentir de que no es pot forçar a qui no vol fer una acció, que no la fac!i Tampoc es pot forçar a qui la volgui fer!
  Ahir a la plaça Catalunya a la concentració convocada per la Federació d’Associacions de Veíns en contra de les declaracions del Ministre de gobernació i del Felip Puig,la Gabriela Serra una constant lluitadora va dir alguna cosa així: “Nosaltres sóm els que sempre resistirem per que no ens ve de nou el que està pasant els coneixem perfectament de sempre”.
  Recullo les seves paraules no em ve de nou que convergencia i unió ens faci el que està fent amb el 0-3 i la privatització i d’altres mesures ells sempre han pensat així!!.
  El que em ve de nou es la indefinaició d’altres grups i la seva incoherencia. Quan manen fan una cosa i quan no manen en diuen un altre. Això crea molta confusió per alguna gent, ho sento per ella i per mi ja que tindrem que anar més lents fins que ens tornem a trovar tots de NOU.
  ENDAVANT LA LLUITA PEL 0-3 I PER UNA NOVA DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA, REAITRANSPERENT.
  FEM FORA ELS QUE MANI QUI MANI SEMPRE HI SÓN VOLGUEN REMANAR LES CIRERES!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s