VERGONYÓS PLEC DE CONDICIONS PER CASPOLINO, JAEN I PATUFET DE NAVAS

L’Ajuntament ja ha publicat el Plec de condicions tècniques i administratives que han de regir la concessió de la gestió del servei, de les tres escoles bressol municipals que estaven pendents de construcció (Caspolino, Jaen i Patufet de Navas). Ignorant les famílies, les més de 25.000 signatures entregades i al Col·lectiu de mestres de les escoles bressol municipals, el nou govern municipal tira pel dret presentant un model d’escola diferent al que ha existit fins ara a Barcelona.

En aquest document queda palès que SÍ ÉS UN CANVI DE MODEL I QUE ELS SEUS CRITERIS DE QUALITAT RES TENEN A VEURE AMB L’ATENCIÓ ALS INFANTS.

Des del Col·lectiu rebutgem aquest nou model que es vol imposar, i denunciem que s’ha ignorat als milers de persones que defensen i reclamen un model públic i de qualitat per Barcelona, així com a les famílies d’aquestes tres escoles que varen optar per un model i es trobaran amb un altre.

Plec de condicions

Anuncis

4 pensaments sobre “VERGONYÓS PLEC DE CONDICIONS PER CASPOLINO, JAEN I PATUFET DE NAVAS

 1. El nou model que pretén imposar l’equip de govern Municipal per regir les Escoles Bressol de L’Ajuntament de BCN, és una vergonya absoluta i cal rebutjar-lo Queda ben palès que l’únic que els interesa són els dines i d’aquesta manera menystenen al infants, famílies i educadors de les Escoles Bressol de L’IMEB. Us animo a seguir lluitant poer defensar un model d’escola publica de qualitat!!!MOLTS ÀNIMS!!!!!!!!!!

 2. Molt bé, molt bé. I on són ara tots aquells tècnics i tècniques que treballen a l’IMEB i que, donant copets a les esquenes de les treballadores en ens donaven el seu suport. En quin costat queda Casimir Macià, Director de centres docents de l’IMEB, que “tant ens entén” i que tant suport ens dóna en la nostra lluita. Ens esperàvem qualsevol cosa del Manel Medeiros, gerent de la institució i ex Plataforma per Catalunya. Saber quelcom de Casimir Macià, suposo que era qüestió de temps. Doncs ja ho tenim aquí. Ja veiem de quina part està, signant un plec de condicions denigrants i retrògrades per a les escoles bressol de Barcelona. Jo demanaria la seva dimissió immediata (juntament amb la del regidor i la del gerent) i el declararia “persona non grata” al Col·lectiu de mestres i educadors de les escoles bressol municipals i serveis complementaris de Barcelona.

  Que sàpiguen que si ells va forts, el Col·lectiu encara hi anirem més. Amb aquest plec, han tret a la llum, el que dèien que faríen. Ja ho tenim aquí. Paralitzem les escoles bressol de manera indefinida fins que aquests personatges fotin el camp i ens deixin en pau.

  PERQUÈ SI ELLS ES VOLEN CARREGAR LES ESCOLES BRESSOL, NOSALTRES LLUITAREM PER A QUE NO HO ACONSEGUEIXIN. EL PODER ESTÀ A LES NOSTRES MANS. TENIM A LES FAMÍLIES DEL NOSTRE COSTAT I CONJUNTAMENT ELS DIREM QUE NO!

 3. Seguint el comentari de la mestra i mare emprenyadíssima:

  Gerard Ardanuy: DIMISSIÓ!
  Manel Medeiros: DIMISSIÓ!
  Casimir Macià: DIMISSIÓ!
  Teresa Salvadó: DIMISSIÓ!

  VOLEM FORA DE L’IMEB TOTS AQUESTS PERSONATGES!

  QUI SEMBRA LA MISÈRIA RECULL LA RÀBIA.

  NO PASSARAN.

 4. Infants de 0 a 3 anys poden passar fins a 11 hores a l’escola. VERGONYA!

  Ràtios a tope, es clar com que són escoles noves ja s’ho faran per a que capiguen els mobles, que sembla que és el criteri absolutament pedagògic que fa servir l’ajuntament i els seus tècnics (no els nostres) per a decidir la proporció entre infants i adults. Sembla que no pensen en el COM es podrá dur a terme aquesta relació individualitzada necessària. VERGONYA!

  3 dies de preparació per a tot un curs!!! Per a fer les reunions d’equip, les entrevistes inicials, preparar els espais i materials, ja! I a més, perqué els infants més petits són els que més dies poden pasar a l’escola?!?! VERGONYA!

  Gerard Ardanuy: DIMISSIÓ!
  Manel Medeiros: DIMISSIÓ!
  Casimir Macià: DIMISSIÓ!
  Teresa Salvadó: DIMISSIÓ!

  VOLEM FORA DE L’IMEB TOTS AQUESTS PERSONATGES!

  QUI SEMBRA LA MISÈRIA RECULL LA RÀBIA.

  NO PASSARAN.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s