PARTICIPEM AL SAE (Saló Alternatiu de l’Ensenyament)


Un any més, arriba a la ciutat el “flamant” Saló de l’Ensenyament de Barcelona. Un espai
que amb els anys s’ha erigit en mostra d’ensenyaments d’èlit, de compra-venta de màsters, on no tenen cabuda la majoria d’àmbits educatius ni les alternatives al seu model mercantilista de l’Educació, però sí les forces armades amb estand propi! Una altra Fira de negocis inaccessible pels centres educatius i els joves, en el context actual de retallades i privatitzacions, una política de beques irrisòria i unes taxes prohibitives.

Saló Alternatiu de l’Ensenyament

Segueix el SAE:

Blog: http://saloalternatiu.wordpress.com/

Facebook: Saló Alternatiu de l’Ensenyament

Twitter: #SAE2012

En resposta a un Saló de l’Ensenyament fet d’esquena a la ciutadania per la Generalitat de Catalunya, símbol del seu model educatiu elitista, mercantilitzat i productiu; la comunitat educativa s’ha organitzat per impulsar el 1r Saló Alternatiu de l’Ensenyament el proper dissabte 24 de març a l’Avinguda Mª Cristina (L1: Plaça Espanya). El SAE serà una jornada reivindicativa de la comunitat educativa en la que volem denunciar el model educatiu exposat en aquesta Fira, fruit d’inversions milionàries en l’actual context de crisi que es tradueix en brutals reformes, retallades i privatitzacions; i alhora mostrar que una altra Educació és més que possible, és n ecessària, tal i com reclamen les recents mobilitzacions de la comunitat educativa a favor de l’Educació Pública.

Consolidem entre tot@s un espai ampli i crític que permeti unificar les reivindicacions dels diferents sectors educatius en lluita que conflueixin cap a la vaga general de la comunitat educativa el proper 29 de març.

Convocatòria

Fem una crida a tota la ciutadania a donar suport a aquesta iniciativa impulsada des de baix i a participar-hi activament, i especialment a aquelles persones que formen part de la comunitat educativa, des d’escoles bressol a secundària, escoles lliures, d’arts i oficis, formació professional, mestres, mares i pares d’alumnes, ampa’s, associacions de veïn@s; estudiants, professor@s i treballador@s universitaris; sector del lleure, caus i esplais, el tercer sector… a que participin activament en l’organització del 1r Saló Alternatiu de l’Ensenyament. Perquè l’educació no és un negoci!
Perquè l’Educació és cosa de tot@s! Davant de l’eslògan del Saló de l’Ensenyament : “Fes-te a tu mateix”, el Saló Alternatiu diu: “Eduquem-nos col·lectivament!”

 

Anuncis

Un pensament sobre “PARTICIPEM AL SAE (Saló Alternatiu de l’Ensenyament)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s