PUBLICAT A LA GASETA MUNICIPAL EL NOU D’ESCOLA BRESSOL

A la pàgina 11 de la Gaseta Municipal del dia 29 de febrer, “s’aprova iniciar l’expedient administratiu per a la prestació del servei, mitjançant  gestió indirecta en les escoles bressol municipals a partir del curs 2012-2013″.

Cliqueu aquí per veure el document

Anuncis

3 pensaments sobre “PUBLICAT A LA GASETA MUNICIPAL EL NOU D’ESCOLA BRESSOL

  1. Un altre fet que demostra que l’externalització és la finalitat del govern municipal, i estan creant escoles a mida per les empreses.

    Tinc un dubte: Això es va aprovar per tots els partits polítics?

    Com és que no hi ha cap moció per part dels partits que defensen les escoles bressol ?.

  2. No sé si ho han aprovat tots els partits polítics. El que si et puc dir és que quan (ara farà uns 8 anys) varem lluitar força i fins on varem poder per tal de que no canvies el model educatiu que s’havia aconseguit després de molts anys de lluita i que el que calia era millorar-lo, entre altres accions vem parlar amb partits de l’esquerre i ens varem donar compte que defenien un canvi de model que en gran part sols prioritzava la despesa econòmica amb el discurs de que si feiem el canvi molts més ciutadans es beneficiarien del servei de les escoles bressol i se’n podrien construir més. tot això a costa de baixar la qualitat pel que fa als infants i de permetre tenir companyes a l’escola amb contractes i condicions precàries (educadores de suport). Així és que no seria can novetat que els partits no prenguessin partit aquesta vegada tampoc. Fa força anys que tot això s’anava cuinant i que la finalitat del govern municipal ja era anar canviant les coses per poder arribar on ens trobem ara mateix. Van començar externalitzant al personal de neteja, després el personal de cuina, un temps més tard el “genial canvi de model” que va permetre el funcionament externalitzat les educadores del migdia i ara…… bé ara el postre!!!!

    • Els partits ERC,PSC i ICV de l’Ajuntament de Barcelona s’han posicionat totalment en contra de les mesures del alcalde Trias i el regidor Ardanuy. Ho ha fet clarament en algunes ocasions i encara ho estan fent en els diferents Plenaris del districtes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s