Informe del Col·lectiu a les noves mesures organitzatives de les Escoles Bressol

El Col·lectiu de Mestres de les Escoles Bressol Municipals i Serveis Complementaris de l’Ajuntament de Barcelona va fer públic, el passat dijous 23 de febrer, un document en resposta a l’informe que des de la regidoria d’Educació i Universitats es va fer arribar als diferents mitjans de comunicació, sobre les Noves mesures organitzatives a les escoles bressol.

Amb aquest document volem donar resposta a molts dels arguments que des de la regidoria d’Educació es recullen en l’informe. Una resposta basada en el convenciment que l’infant té dret a desenvolupar-se en un ambient i unes condicions de qualitat òptimes que haurien d’estar allunyades de qualsevol retallada. Una resposta basada en el coneixement real de les escoles bressol de les quals formem part els professionals i les famílies. Una resposta que també recull moltes de les lleis a les que fa referència el mateix informe presentat pel regidor.

Perquè els infants no són números sinó persones:

Alguns Aclariments sobre les noves mesures organitzatives a les Escoles Bressol

Els serveis educatius que treballen conjuntament amb les Escoles Bressol Municipals manifesten el seu suport al Col·lectiu, defensen la importància de la qualitat d’atenció en la petita infància i rebutgen les noves mesures organitzatives:

EIPI Ciutat Vella.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s