CONTINUEM ALS PLENARIS

Properes dates de Plenari:

– dimarts 6 de març a Horta Guinardó: 20 hores

– dijous 8 de març a Sarrià-Sant Gervasi: 19 hores

Recordeu de consultar els reglaments específics de cada Districte, ja que en alguns casos s’ha de fer una instància  abans, per a sol·licitar intervenir en algun punt concret de l’ordre del dia. Més informació

Des de Gràcia ens fan arribar aquesta informació:

Bona tarda,
Com sabeu ahir a Gràcia ens estrenàvem intentant portar la veu de les bressol als Plenaris del Districte. I tot i que ho vàrem aconseguir, us hem de dir que no va ser fàcil, anem per parts:
-Dimarts al matí anem a l’OAC a presentar l’instancia, demanat un nou punt de l’ordre del dia.
-A la tarda quedem per fer un redactat conjunt que llegirem al Plenari. Ahir al migdia, vam veure que havíem fet malament l’instancia!!! Nosaltres havíem demanat fer un nou punt de l’ordre de dia. I no és així, com s’ha de fer a Gràcia. En el nostre cas, a l’instancia havíem de demanar participar a uns punts concrets de l’ordre del dia!

ATENCIÓ: LLEGIU BÉ LES INSTRUCCIONS DE COM PARTICIPAR ALS PLENARIS http://plataforma03bcn.blogspot.com/
Ja que arribats a aquest punt depenia de la seva “bona voluntat” el poder participar…
-Abans d’entrar al Plenari, parlem amb el David Companyon d’ICV, L’hi comentem el que ens ha passat, i ens ajuda a solucionar-ho. Aquí, pensàvem que els nostres problemes s’havien acabat…
I sorpresa!!!!! Quan agafen el micròfon per iniciar el Plenari, un grup molt nombrós de persones s’aixequen amb xiulets, cassoles, sirenes… I anuncien que el Plenari queda suspès i que faran una assemblea. Ens demanen si volem participar, els diem que no. Ja que nosaltres volem que les nostres peticions constin en l’acta del Plenari.
Finalment comença el Plenari, entre xiulets, crits i sirenes, l’ambient és molt tens, dur i difícil d’aguantar. Els de l’assemblea ens fan saber que quan nosaltres parlem ens deixaran parlar (gràcies!!). Tenim els nervis a flor de pell, després d’una hora i mitja o més d’aguantar un soroll insuportable, ICV fa la seva intervenció demanant la retirada del canvi de model. Seguidament, ens toca a nosaltres, es fa un silenci, llegim el nostre escrit, l’actitud d’alguns partits polítics dista molt de ser educada, respectuosa i democràtica.
Però ho hem aconseguit la veu de les Bressol ha arribat al Plenari.
Quan la Regidora Maite Fandos ens dona la resposta, els xiulets, cassoles… fa difícil sentir el que diu, però més o menys, és això:
-Que convergència és el partit que més ha fet per les bressol (no sabem què ha fet, privatitzar-les, augmentar ràtios??!!!!!)
-Que el canvi de model no depèn del Districte i que faran arriba les nostres paraules a l’Imeb.
-Que ja sortit el concurs per les dues escoles de Gràcia??!!
-I que el districte vetllarà per tal que les noves places siguin de qualitat!!
Aquí totes les persones del col•lectiu, vam aixecar els braços fent que no, la nostra resposta va quedar clara i contundent.

Suposem que el que va passar ahir a Gràcia anirà passant als altres districtes, així que per si de cas, paracetamol a les butxaques, taps per les orelles i moltes dosis de paciència!!
Ànims a totes i seguim!!
                                                              Les treballadores de les Escoles Bressol de Gràcia

Anuncis

Un pensament sobre “CONTINUEM ALS PLENARIS

  1. Bravo per les bressol de Gràcia. Gràcies també per la informació.
    Amb tot el que està passant trobo lògic que en els plens ens trobem d’altres persones que es volen expressar. Per això crec important que anem contactant pels barris amb els diferents co·lectius que VOLEN dir coses i intentar intercanviar informació i coordinar-nos a l’hora de que fem alguna acció com l’ha d’anar al ple.
    Hi han barris que existeixen ja coordinacions d’entitats o , l’assamblea de barri, i llavors és més fàcil apropar-nos.
    Es allò que a vegades ha sortit a la nostra assamblea: moltes de les nostres escoles bressol van sortir com una reivindicació del barri, ara hem de tornar a dir-li al barri que es el que volen fer amb elles les bressol són també dels barris!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s