Acció dilluns 19 de desembre

A les 13:30h del dilluns 19 de desembre, uns 150 mestres, educadores i educadors de les Escoles Bressols Municipals i dels Espais Familiars de Barcelona hem tornat a reivindicar al regidor d’educació Gerard Ardanuy que expliciti les seves polítiques educatives respecte al model de gestió dels serveis d’atenció a la petita infància de la ciutat de Barcelona.

Hem llegit un escrit al gerent de l’Imeb, Manel Medeiros demanant la trobada que encara està pendent tot i les 700 cartes enviades fa dos mesos.

Esperem la seva resposta i seguirem lluitant units i amb força per a defensar l’educació pública i de qualitat per a la petita infància.

Aquests són els dos documents que li hem fet arribar: Carta als Reis Mags i  la carta llegida al regidor  carta redidor 19 desembre

 

Anuncis

2 pensaments sobre “Acció dilluns 19 de desembre

 1. Molt bé l’acció del dilluns a l’IMEB, no? I el reportatge del CARRER 121 de la FAVB molt bo.
  He trobat a faltar que al blog hi hagués algun esment, comentari, valoració … de l’acció del 2 de desembre en motiu de la nostra presencia a l’Audiència pública dels pressupostos de l’Ajutament. Més de 20 persones ens quedàrem a fora sense poder entrar!. Pel que es diu al CARRER 121 va tenir el seu efecte.
  Bé, passant a un altra tema: la meva opinió és que si ara les famílies es mobilitzen, cosa que no dubto, encara tindrem un panorama més positiu i potser podrem començar a corregir la correlació social de forces que políticament no és gens favorable. Entre altres coses, crec que per això valdria la pena implicar la FAPAC ja que algunes de les AMPAs en formen part.
  Penso que al voltant de l’educació infantil de 0 a 3 i concretament de les escoles bressol de Barcelona s’ha creat un corrent de simpatia i bon feeling que pot aplegar moltes sinergies per plantar cara a les postures que pretenen enderrocar el que s’ha construit al llarg de mes 40 anys de lluita i compromís ciutadà. Ara, mentre ens seguim omplint d’adhesions, d’amics d’arguments i de raons, seria bo reunir forces per demostrar públicament que som molts i forts, per destapar les maniobres reaccionàries i privatitzadores de l’eix CIU-PP. i evitar
  “la fi d’un model”. Seguramenr podem!

  • Al menú de la dreta està el link (desembre) que et porta a l’entrada que es va fer sobre l’acció del divendres 2 de desembre. Els esdeveniments fan que les entrades estiguin poc temps a la pagina d’inici…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s