Assemblea dimarts 20 de desembre

Companyes i companys,

dimarts dia 20 de desembre tenim assemblea. Us fem arribar  l’Ordre del dia tot i que, un altre cop, les notícies que van arribant a través dels mitjans de comunicació, i de vies directes de l’Imeb, ens fan replantejar els punts a tractar en aquesta assemblea. Per això, tot i que us enviem el que s’havia pensat des de la comissió coordinadora, us fem saber que també s’han plantejat canvis que tenen a veure amb informar d’aquestes notícies que han arribat i quines accions duem a terme.

L’anunci de la concertació de 1000 places d’escola bressol el setembre vinent, l’externalització de la gestió de les darreres escoles bressol construïdes,  el més que segur augment de ràtios, i la incertesa del futur dels interinatges demana que ens arremanguem i comencem a decidir accions en breu. Per això és necessari que l’assemblea de dimarts sigui el més participativa possible, i amb un gran nombre d’assistents, perquè haurem de prendre decisions importants.

A la penstanaya d’articles i notícies hi trobareu l’article d’ahir a La Vanguardia, sota el títol “Trias enfría la perspectiva del pacto de gobierno con el PP”.

D’altra banda, des del mateix IMEB s’ha convocat al personal de les escoles bressol al tradicional vermut de Nadal. Això serà dilluns 19 a les 13:30.
Des de la comissió coordinadora s’ha pensat que seria un bon moment per a fer-li saber el nostre desacord, i anar-hi amb samarretes grogues, cassoles, xiulets i els articles que han anat sortint als diferents diaris ampliats (tot de manera discreta, per a poder entrar amb facilitat). Sabem que torna a ser un mal horari però segur que ens ho podem muntar d’alguna manera, i la causa s’ho mereix!

Per últim, recordeu de portar l’euro per pagar la pancarta.
Totes aquelles escoles que vareu demanar les samarretes, recordeu que divendres 16 heu d’haver fet arribar els diners a les escoles de “referència”. Les que ens heu fet arribar fa poc la demanda, haurem de parlar el dia de l’assemblea per veure si tornem a fer una nova comanda.

Trobareu també un arxiu adjunt amb una Carta als reis Mags. Dimarts podem parlar de com fem arribar aquesta carta als “nostres reis mags”.

Ànims i fins dilluns i dimarts!

Assemblea: dimarts dia 20 a les 18:00 a la sala d’actes de l’Imeb
Vermut de Nadal: dilluns 19 a les 13:30 a la sala d’actes de  l’Imeb

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s