Acció el divendres 2 de desembre

El divendres 2 de desembre, a les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Barcelona convoca l’Audiència Pública de Pressupostos i Ordenances Fiscals per a l’any 2012, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament, Plaça Sant Miquel, 3, 2a planta.

A l’Assemblea del 28 es va acordar assistir a l’acte per manifestar:

1-    Els nostre desacord  amb les intencions del Ajuntament de canviar el model d’escola bressol pública.

2-    Demanar oferta pública per estabilitzar la plantilla de les escoles. Prop d’un 45% són interines i això és un perill  i es pretén externalitzar la gestió.

Proposem  participar amb pancartes, rètols…(imaginació) per fer sentir la nostra veu davant els representants municipals. Per a poder entrar aquestes pancartes s’han de poder portar guardades. Al mateix acte es poden fer preguntes i estan obligats a respondre.

Quedem a 2/4 de 7 a la plaça sant Miquel (darrera l’Ajuntament).

Anuncis

3 pensaments sobre “Acció el divendres 2 de desembre

 1. Voldria expressar la meva opinió referent a la mobilització de divendres, 2 de desembre.

  Hem anat fent un procés molt interessant. Ja tenim un manifest com a punt de referència i d’identitat del nostre combat. La darrera assemblea, la del dilluns 28 de novembre, ens va servir per organitzar, debatre, aclarir, rectificar, preparar… Ara arriba un altre moment

  Demà a les 18’30, a la plaça Sant Miquel (darrera l’Ajuntament) ens hem convocat a un acte reivindicatiu per manifestar als responsables municipals -Alcalde i Regidor- el nostre desacord amb el canvi de gestió (externalització i privatització), el retrocés (no més construccions) que pretenen amb les escoles bressol municipals de Barcelona. Alhora, també expressem el nostre desacord amb la desconsideració de no contestar les nostres cartes que demanaven informació, diàleg i el cessament o rectificació del gerent anomenat aquest curs.

  La mobilització, d’alguna manera serà la primera cap a l’exterior i per això representa un repte i un acte de coherència amb tot el que hem manifestat aquestes darreres setmanes que ens hauríem de prendre molt seriosament. Estaria bé que tothom qui pugui demà participi en aquest acte. Fem un altre petit esforç. Aviat tindrem dies per descansar.

  Manifestem: Els nostre desacord amb les intencions del Ajuntament de canviar el model d’escola bressol pública.
  Demanem: Oferta pública per estabilitzar la plantilla de les escoles i evitar externalitzar-ne la gestió.

  Unadèria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s