Assemblea dilluns 28 de novembre

Companys i companyes,

Després de la roda de premsa del passat divendres dia 11 de novembre, és necessari tornar-se a trobar per a continuar fent el camí que ja fa un mes i mig que vam iniciar.

Per això, s’ha reservat la sala d’actes de l’Imeb, el proper dilluns 28 de novembre  a les 18:00h.

 

Potser és el moment de:

–  valorar les accions realitzades fins ara: blog, correus, manifest, roda de premsa…

–  futures actuacions: recollida de signatures de famílies, altres institucions, centres, moviments de renovació pedagògica, etc…com fer-ho?

–  altres

El treball que hem fet fins ara ha estat intens, però en poc temps ens hem organitzat, posat d’acord i hem actuat. I és en l’espai de l’assemblea  on hem pogut compartir, discutir i construir plegats aquesta iniciativa. No podem més que felicitar-nos, i encoratjar-nos a seguir junts per defensar l’educació dels infants de 0 a 3 anys.

I per acabar :

“L’escola ha de practicar el somni de la utopia, perquè sense esperança de futur, l’escola es mor” Mara Davoli (tallerista i pedagoga de les escoles de Reggio Emmilia, Itàlia)

Fins dilluns 28 a les 18:00!!

Anuncis

3 pensaments sobre “Assemblea dilluns 28 de novembre

 1. Algunes reflexions abans d’anar a dormir.
  He llegit l’article del Periódico que anuncia que Trias ha acceptat la retallada del 12% a les escoles bressol de Barcelona. No tenim cap resposta ni cap proposta de trobar-nos amb ells, per buscar “el consens” que ells afirmen que volen buscar.
  Sento ràbia i impotència de veure com, ignorant-nos, continuen amb el seu objectiu de desmuntar una xarxa pública. Però a la vegada tinc esperança, perquè les persones que treballem als centres d’atenció a la petita infància de Barcelona, esn hem tornat a trobar i retrobar. I hem estat capaços d’organitzar-nos i posar-nos en marxa. Ens hem revolucionat!
  I estic convençuda que d’aquesta iniciativa sortiran moltes coses positives, perquè mirar-nos de nou els uns als altres, estar en contacte continu i sentir-se part d’un col·lectiu, ha fet que entre manifestos, pancartes, rodes de premsa i d’altres, haguem parlat de pedagogia. De com treballem a les escoles, del perquè, de com concebem l’infant, de quins espais, de quins materials, de la relació amb les famílies, de la nostra actitud, etc…Estem compartint i construint conjuntament. I és en el dia a dia on aquesta lluita es fa forta, perquè això no ens ho podran prendre!

  Bona nit!

 2. Hola companys i companyes fa dies que vull comentar-vos una cosa. Com interina hem preocupa que l’IMEB no faci oposicions i crec que és un tema que també ha de tenir en compte. Fa dos cursos van dir que les farien, crec eran 42 places, i finalment no es van fer, les oposicions.
  Podem parlar a la propera assemblea?
  Gracíes i fins dilluns

 3. S’ha escrit una nota al blog ECOESFERA de Ricard Gomà (on ell mostrava el seu suport al nostre manifest) EXIGINT l’ ELIMINACIÓ d’aquest article en nom de TOT EL COL•LECTIU.
  En cap assemblea no hem decidit que ningú ELIMINI les mostres de suport al nostre manifest. És més crec que estàvem per demanar-ne la màxima adhesió possible! N’ha de quedar algú al marge? Jo en aquest moment m’he sentit exclosa del col•lectiu. No vull renunciar a defensar el que porto anys defensant i que ara ens perilla: la defensa de la qualitat de l’escola bressol pública.
  Torno a demanar que anem tots i totes junts i que no excloguem ningú, que ens organitzem bé i prenguem les decisions conjuntament. En moments difícils per al nostre col•lectiu, més que mai, hem de lluitar per allò que ens uneix: preservar el 0-3!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s