Carta al Regidor

Ja tenim la carta destinada al regidor. Recordeu que vam acordar imprimir-la i signar-la individualment (nom, cognom i signatura) i fer-la arribar el dilluns 24 a l’IMEB.

Model definitiu carta al regidor

Ens hem assebentat que ha arribat una convocatòria per a les direccions des de l’IMEB de presentació de la Regidoria d’Educació i Universitats i de la Gerencia de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona.

A l’assemblea del passat 18 d’octubre es va acordar fer arribar la nostra carta al regidor demanant informació i explicacions sobre el canvi de model a tots i totes les professionals, per tant seguim endavant amb la proposta.

Anuncis

4 pensaments sobre “Carta al Regidor

  1. Es clar, una cosa no treu l’altra…la convocatoria de reunió es el mateix dia de la nostra assemblea, a les 15.30. a l’IMEB.

    • Proposo que les direccions vagin a la reunió amb un foli o cartolina amb l’escrit NO AL CANVI DE MODEL ESCOLES BRESSOL, i quan comenci a parlar el Regidor ho aixequin ben alt durant 5 minuts. Amb molt respecte i silenci , però que s’assabenti amb claretat.
      joan

  2. Potser no fara falta l’escrit si abans li arriben les nostres cartes, però si tothom esta d’acord en portar-la, han de ser totes les direccions.
    L’altra pregunta es de si les cartes s’han de porta al IMEB a la mateixa hora o ens organitzem a cada escola.

  3. jo estic amb l’Elena, si tothom ho fa.No crec que tot el col.lectiu ho faci. Tindriem que fer alguna cosa, ser director no vol dir estar d’acord, som treballadors i treballadores del 0-3 i cal defensar-ho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s