Assemblea

Abans de res, comentar-vos que les dues iniciatives que van sorgir a la vegada des del correu del Bressolrebelat i el blog Escoles Bressol Indignades, no tenen en cap moment la intenció de representar ningú, i per tant, no volem prendre decissions per a tot un col·lectiu. Han estat iniciatives per a trobar un espai que ens mancava on poder compartir el neguit que les darreres notícies ens han creat.

Per això creiem que no tenim cap dret a decidir què fer amb la trobada del dia 10 i us hem proposat de votar. Vistos els resultats, que tot i estar molt igualats donen una lleugera majoria a l’opció de postposar la trobada a després de la del dia 18, hem de ser justos i buscar una nova data per trobar-nos. En molts dels comentaris i opinions que heu anat expressant al blog i al correu, heu parlat de sumar forces i no dividir. Per això trobem-nos totes i tots el dia 18 amb la Mesa Sindical. Allà de nou, com vam fer el passat dia 30, podem compartir opinions, escoltar el que han treballat des de la Mesa Sindical, fer saber als sindicats quin són els nostres pensaments i, també, el què esperem d’ells.


Per tal d’anar escalfant motors,  per tal de compartir opinions, de saber què penseu… us convidem a enviar cartes i d’altres escrits que com a equips de mestres  o a títol individual hagueu redactat, de tal manera que poguem seguir debatent dins dels nostres equips i arribem el dia 18 carregades de ganes i idees.

Ens trobem a l’assemblea del dia 18 a les 18h a la sala d’actes de l’IMEB!

Anuncis

Un pensament sobre “Assemblea

  1. Hem sembla molt bé això de respectar la majoria i la idea de sumar i no pas dividir. Alhora crec que la resposta a la convocatòria del dia 30 va ser molt significativa i cal donar-li el valor que mereix. Em va emocionar veure tanta participació de gent jove, es un signe d’esperança. Penso que les trobades has de ser conjuntes, tots alhora, és la manera d’aconseguir alguna cosa. Per tant totes les properes assemblees han d’estar presidides per tots els implicats: sindicats, plataformes, indignades… cadascú pot aportar allò que més possibilitats te per fer. També implicaria les famílies com a part real del per que ens movem.
    Ànims a tothom i endavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s