1a Assemblea Escoles Bressol, què fem?

Ja tenim un espai on trobar-nos el proper dilluns 10 d’octubre a les 18h, però avui ha arribat una convocatòria d’assamblea per part de la Mesa Sindical (document adjunt CCOO-UGT) i ha sorgit el dubte de què fer…

Tirem endavant amb la nostra primera assamblea, convidant als sindicats (CCOO i UGT) per a que puguin compartir amb totes nosaltres aixó que volen comunicar-nos, per a que vegin que tenim propostes, idees, ganes, etc…

Posterguem la nostra assemblea per a després de trobar-nos amb la Mesa Sindical i així tenir més informació amb la que treballar…

Teníem el compromís de convocar una assemblea amb les +-100/120 persones que vam anar divendres passat a la sentada, per tant ho haurem de decidir entre totes. Hem resolt tornar a fer un enquesta via blog i així prendre la decisió en funció del resultat. Si us plau voteu abans de divendres, hem d’avisar a la gent que ens deixa la sala.

Anuncis

7 pensaments sobre “1a Assemblea Escoles Bressol, què fem?

 1. Nota: L’Assemblea del 18 no és de CC.OO, està convocada per la Mesa Sindical, què és la representació dels treballadors i treballadores de l’IMEB. Aquesta Assemblea té voluntat explícita de confluir amb l’indignació de tothom en defensa del nostre model d’escola bressol, i -si són capaços- millorar-lo.
  Apunt personal: Sóc treballador d’escoles bressol des de fa 25 anys, i des de sempre a les nostres assemblees convocades des de la mesa de l’IMEB, tothom pot expresar lliurement el seu pensament, extratègia o vocació, i després és decideix el què s’acordi majoritariament .
  joan medina
  E.B. La Muntanya

 2. Crec que per ser coherents s’hauria de mantenir la convocatòria d’assembela del dia 10 que, a més, pot servir per anar després a la convocada per la Mesa Sindical del dia 18 (no oblidem que, maltrat tot i molt, són els representats sorgits de les darreres eleccions sindicals ni que foren amb un altíssim index d’abstenció); i anar-hi amb les propostes, crítiques, i idees de les escoles bressol indignades.

 3. Personalment crec que hauríem d’anar plegats. Jo miraria de posar-nos d’acord en una sola convocatòria. Si es fan dues assemblees i dos vies de lluita ja tornarem a estar dividits. Crec que estem pel voltant de 800 treballadors i treballadores. Ja és prou difícil mobilitzar-nos per una sola acció i ja se sap “divide y vencerás!” No els ho posem més fàcil a ells i més difícil a nosaltres. Per això no puc votar: aquesta opció de fer-ho al mateix dia no existeix.

  Mireia Navarro

 4. Estic d’acord amb el que diu “unaderia”: penso que és bona idea fer l’assemblea el dia que haviem decidit i després anar a la Mesa Sindical ja amb propostes, o si més no, amb totes les idees unificades i clares per a fer sentir la nostra veu. També crec que no és mala idea convidar els sindicats a l’assemblea del dilluns per, com bé diu la Mireia, anar tots plegats i fer una sola via de lluita.

  • Estic d’acord d’anar tots plegats en aquesta lluita; indignades, mesa sindical, rebelades, les que diuen “no a la externalització” ja que l’objectiu es comú preservar la educació i qualitat de la etapa 0-3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s