NO A LA EXTERNALITZACIÓ. No a la privatització encoberta de les escoles bressol municipals.

Els rumors es van fent realitat, volen externalitzar la gestió de les escoles bressol municipals, com vam poder llegir a l’article de La Vanguardia del passat dilluns 12 de setembre.

A algunes se’ns cauen les llàgrimes mentre ens “rexinen” les dents de ràbia, per tant movem-nos ja!

Proposo:

– fer una concentració/assemblea el proper divendres 30 de setembre a les 15h davant de l’IMEB. En aquesta assemblea al carrer podrem expressar el nostre rebuig i pensar totes juntes que volem fer per a aturar l’externalització. Només haurem de demanar a les famílies que vinguin a buscar als infants una mica abans i de fet és la forma més fàcil de que puguem anar tots junts (famílies i mestres) cap a la Plaça Espanya. (És ilegal fer aixó que proposo? Els veterans en sabreu més d’aixó, espero…)

– dur a terme aquesta iniciativa amb les famílies des del començament i sempre, també són les seves escoles les que destruiran. Enviar el mail de convocatòria a totes les famílies, a les AMPA, penjar cartells a les escoles, a les classes, explicar-ho…

– afegir-nos al moviment de les Samarretes Grogues (http://badalonaesmou.blogspot.com/). Ningú ens considera dins d’ensenyament, però nosaltres sí que ens sentim mestres i etapa educativa, no?

Una mestra indignada.

Anuncis

10 pensaments sobre “NO A LA EXTERNALITZACIÓ. No a la privatització encoberta de les escoles bressol municipals.

 1. La nostra escola posarem avui un cartell informatiu amb les notes de prensa que vagin sortin per tal que les famílies estiguin informades en conjunt i també sàpiguen la nostra opinió. També comencerem a fer corre aquest blog.

 2. Estem d’acord i si fem participar a les famílies, que també estan indignades, no sera ilegal, sera correctament politic, demanem que es posin samarreta graga, malgrat no sigui la de Badalona, nosaltres la portem feta de casa i ens ha quedat força bé.
  Informem a les families avui mateix.

 3. Hola des de la nostra escola EBM PORTAL NOU, també hem penjat informació de moment a la sala de mestres per a fer-nos fortes i parlar-ne entre nosaltres, així poder informar en els propers dies a les famílies amb propietat i consens.

  Gràcies.
  Àngels.

 4. Molt bona idea el tema de les samarretes ho proposaré a la meva escola.
  En quan al dia 30 crec que serà difícil que les famílies vinguin avans d’hora a buscar les criatures crec que encara no hi ha prou ambient per que facin quelcom que representa bastant esforç, ja que la majoria treballen i tenen diferents horaris.Ho deixeria per més endavant i pot ser fer-ho en dissabte o diumenge i fer-ho en un lloc més centric.
  Ara més inmediat proposo una assamblea concentració a la porta de l’Imeb amb entrega per registre d’una carta manifest adresat al Regidor expresant la nostra protesta per les seves declaracions en prensa. També.enviar el mateix manifest als mitjants de comunicació.
  Per tant la concentració la faria de 4 a 4,30 de la tada.

 5. Les families s’han d’implicar malgrat sigui més tard. La direcció es quedarà per tancar i la resta fer la marxa cap a Plaça “España”. Nosltres hem penjat un cartell i hem anat informant i fent difussió, les nostres famílies estan amb nosaltres ja què és un problema social i una decisió política del govern.

 6. Enfadada, amoïnada, preocupada….a més d’indignada!!!
  Un nou govern, amb idees antigues: el cost, davant el benefici educatiu i social!
  Hem de defensar, davant dels polítics, a la petita infància, i el projecte educatiu de les nostres escoles bressol, que hem anat construint al llarg d’aquets anys; que garanteix les necessitats, la diversitat, la individualitat, la qualitat, la comunicació, l’atenció i cura dels infants i les seves famílies.
  L’educació és un bé públic!!!!!
  Endavant!!!

 7. Bona nit!

  Primer de tot donar-vos les gràcies per la iniciativa. Comentar per altra banda, que no entenc on estan els sindicats en aquests moments. Son els que tindrien que parlar amb el regidor i lluitar juntament amb nosaltres per això que creiem, l’educació 0-3.

 8. Crec que alguna més farà cinq cèntims de la trobada però de moment relato el seguent.
  Erem unes 100 150 i van fer una assamblea assegudes a terra a les portes de l’Imeb, van anar sortin propostes i posicionaments. Finalment vàrem acordar buscar un lloc tancat per seguir proposant i analitzant que volem i podem fer plegades. .
  Finalment va presentar-se el Cap De gavinet del Regidor que ens va confondre amb les mares de les escoles bressol que no estan construínt de Gràcia: Jaen i Caspolini.
  Li vem aclarir qui erem i va sorgir la possibilitat de fer una trobada amb el Regidor quedant que ens posaríem amb contacte amb ells per concretar-ho.
  Crec que alguna persona va anotar les propostes de la trobada i segurament les penjarà al blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s